DÍLNIČKY V BALÍČKU - JEŽCI Z LISTÍ



jezciPodzim je v plném proudu a než spadne poslední listí, připravili jsme si pro vás další Dílničku v balíčku, tentokrát JEŽCI Z LISTÍ. Dnešní téma je podzimní z více pohledů – využijeme padající listí a navíc budeme vyrábět ježky, kteří se ukládají k zimnímu spánku. Při procházce nezapomeňte nasbírat barevné listí, které budete při výrobě potřebovat. Také přikládáme odkaz s radami, jak se ježek ukládá k zimnímu spánku, kdy potřebuje naši pomoc a jak mu pomoct, pokud má na podzim nízkou váhu (Ježčí poradna). 

Dnes představujeme druhý návod na JEŽKY Z LISTÍ.

 


 listy z vlnyOd pondělí 12. 10. je podle nařízení vlády uzavřeno i naše muzeum. Aby se Vám nestýskalo po našich tvořivých dílničkách, připravili jsme pro vás „dílničky v balíčku“.

„Dílničky v balíčku“ jsou návody na výrobu různých drobných dekorací, které se budou vázat k ročním obdobím, svátkům nebo výročím. Hlavním úkolem „dílničky v balíčku“ je potěšit Vás a usnadnit tvoření s dětmi pro zkrácení pošmourných podzimních dnů.

Návody k „dílničkám v balíčku“ budou zveřejněné na našich internetových stránkách a facebooku. Pokud budete chtít získat návod i s materiálem k „dílničce v balíčku“, můžete si je na základě předchozí telefonické domluvy zdarma vyzvednout na podatelně Regionálního muzea. Telefon na podatelnu je 469 620 330.

Dnes představujeme první návod na LISTY Z VLNY.